Inici / Notícies
NOTíCIES

Moncusí: «Les pràctiques converteixen a les entitats en educadores al costat de la Universitat»

Albert MoncusíOferir competències professionals, aplicar l’aprés a les aules a la realitat professional i social i convertir a les entitats i a la societat en el seu conjunt en educadores al costat de la Universitat són les tres funcions de les pràctiques en empreses segons el degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, Albert Moncusí.

Amb la finalitat de reconéixer la labor que desenvolupen les persones que tutoritzen les pràctiques, tant acadèmiques com d’empresa, la Facultat de Ciències Socials, en col·laboració amb la Fundació ADEIT, ha organitzat un acte, que a més ha servit com a punt de trobada entre per a tots dos col·lectius. «Sou la peça que engrana el mecanisme de les pràctiques», ha afirmat el coordinador de pràctiques externes de la Facultat de Ciències Socials, Ricard Calvo, que al costat del degà Albert Moncusí i el director del Departament de Pràctiques de ADEIT, Miguel Ángel Barberá, han subratllat l’important paper dels tutors i tutores de pràctiques.

Durant l’acte s’han presentat tres casos d’experiències pràctiques, centrats en les tres dimensions que aporten les pràctiques externes: internacionalització, ocupació i professionalització.

La jornada, en imatges

Notícia publicada: 27/06/2019