Inici / Notícies
NOTíCIES

Obert el termini a la competició Idees MOTIVEM 2020, amb 16.000 euros en premis

Ja està obert el termini de presentació d’idees a MOTIVEM 2020 que, per primera vegada, contemplarà cinc premis, un per cada branca de coneixement, dotat amb 1.400 euros cadascun. Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria seran les cinc branques en les quals s’agruparan els equips.

A més, s’entregaran quinze accèssits, dotats amb 600 euros cadascun. En total, 16.000 euros en premis per als equips, formats per docents i estudiants de la Universitat de València, que presenten les millors idees.

Poden presentar idees MOTIVEM estudiants matriculats a la Universitat de València, amb la coordinació de personal docent investigador d’aquesta universitat que, prèviament, haja realitzat l’Escola MOTIVEM.

Com sorgeix la idea?, en què consisteix?, quina necessitat social satisfà?, a qui va dirigida?, què la diferència d’unes altres?, com es desenvoluparia? I quin tipus de recursos necessitaria? són les qüestions a les quals han de donar resposta el document en el qual es presente la idea.

Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus d’Emprenedoria Innovadora, i de l’Obra Social “la Caixa”.

Qui pot participar
Poden presentar idees MOTIVEM estudiants matriculats a la Universitat de València, amb la coordinació de personal docent investigador d’aquesta universitat acreditat, que pot consultar-se en la pàgina web d’aquesta convocatòria.

Què es valorarà
La creativitat, la coherència, la interdisciplinarietat, la presentació de la idea i la seua adequació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible seran els cinc criteris en els quals es basarà el comité tècnic que avaluarà les idees, que podran presentar-se fins al pròxim 20 de febrer.

Notícia publicada: 27/01/2020