Inici / Notícies
NOTíCIES

Fisioterapeutes de la Universitat de Washington impartiran dos cursos en la Universitat

Movement Impairment Syndromes of the Lower Quarter y Movement System Syndromes of the Cervical Spine and Shoulder són els títols dels dos cursos que se celebraran entre el 21 i el 27 de juny i entre el 9 i el 12 de setembre, respectivament, en les instal·lacions de ADEIT i la Facultat de Fisioterapia de la Universitat de València.

Tots dos seminaris, dirigits i coordinats per Enrique Lluch, professor de la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat, se centraran en l’estudi dels canvis que es produeixen en els teixits a causa dels moviments repetitius i postures perllongades de les activitats diàries, així com en l’alineació, la longitud muscular, la rigidesa, el rendiment i la seva relació amb el llindar del dolor.

 Aquesta formació té el propòsit d’ajudar als fisioterapeutes a especialitzar-se en el diagnòstic de les disfuncions del moviment.
«Es tracta d’una formació que ajudarà als fisioterapeutes a especialitzar-se en el diagnòstic de les disfuncions del moviment. I a partir d’aquest diagnòstic es podran plantejar els exercicis terapèutics més apropiats per pal·liar els símptomes» explica el professor Lluch.

Nancy Bloom, experta en l’alteració del moviment de l’extremitat inferior i Cheryl Caldwell, especialista en les disfuncions de l’extremitat superior, seran els encarregats d’impartir les sessions que donaran forma a la programació dels cursos i abordaran diferents temàtiques com les alteracions de les cervicals i l’espatlla i les produïdes en la part inferior del nostre cos. «L’objectiu és que l’alumne sàpiga identificar els símptomes amb rapidesa i els factors que influeixen», assenyalen des de l’adreça del curs. A més, també es posarà especial interès en els tractaments terapèutics per corregir les disfuncions a través de demostracions de diagnòstic i una selecció d’exercicis correctius.

Nancy Bloom iCheryl Caldwell, dos referents en l’àmbit de la Fisioteràpia
Nancy Bloom és professora de la Facultat de Medicina de la Universitat de Washington. La seva recerca s’ha orientat a l’estudi i diagnòstic de les síndromes d’alteració del moviment d’extremitat inferior i en l’estudi del dolor d’esquena, de maluc i de genoll. Per la seva banda Cheryl Caldwell, també professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Washington, s’ha especialitzat en les disfuncions del quadrant superior, centrant-se en les cervicals i l’espatlla.

Més informació e inscripcions:
Movement Impairment Syndromes of the Lower Quarter
Movement System Syndromes of the Cervical Spine and Shoulder

Notícia publicada: 30/04/2015