Inici / Notícies
NOTíCIES

Una nova mirada als nostres espais

L’espai que connecta a les persones. Aquesta és l’essència de l’Espai ADEIT i així es mostren els seus espais en un edifici únic en el centre de València. La Fundació ADEIT compta amb 25 sales i un saló d’actes preparats per a acollir tot tipus d’esdeveniments i activitats. Tots els detalls d’aquests espais poden visualitzar-se en una renovada web.

Un espai versàtil que s’adapta a les necessitats del client. Totes les aules són polivants i compten amb llum natural i estan equipades amb els recursos tècnics necessaris per a impartir classes, xarrades, cursos, realitzar exàmens, entre altres activitats. A més, compta amb tres sales de reunions en els quals poder realitzar sessions de treball, rodes de premsa o esmorzars privats.

Renovada terrassa
Una renovada i càlida terrassa, amb espectaculars vistes al centre de València, ofereix un espai únic en l’edifici ADEIT amb una capacitat d’entre 230 i 300 persones en el qual poder realitzar gran varietat d’actes socials com a presentacions o lliurament de premis.

Actualitzada web
Amb una avalada experiència en l’assessorament i gestió d’espais, l’equip de ADEIT s’adaptarà a les necessitats de cada client oferint, no solament un lloguer d’espais, sinó una manera de compartir el teu esdeveniment en un espai únic. Per a açò, s’ha actualitzat la web en la qual s’arrepleguen tots els espais, galeria d’imatges i els serveis que ofereix cadascun d’ells.

Més informació i reserva d’espais en:
http://espacios.adeituv.es/val/

Notícia publicada: 06/11/2017