Inici / Notícies
NOTíCIES

Nou màster orientat a la consultoria SAP en la Universitat de València

La implantació dels sistemes de gestió integral de les empreses ha provocat múltiples canvis en les funcions que exercien fins al moment la figura dels comptables en les empreses. El perfil de consultor SAP (Sistema d’Anàlisi i Desenvolupament de Programes) es perfila com un dels més demandats en l’actualitat, tal com ha assenyalat Federico Terrés, consultor del Grup Sothis S.A., durant l’última jornada d’eixides professionals emmarcada en Dilluns amb Ocupació celebrada recentment en ADEIT.

El certificat SAP Enterprise Resource Planning permet gestionar de forma conjunyeix les àrees de finances, comptabilitat de costos, logística, producció, recursos humans, qualitat i projectes, entre altres. En resposta a la demanda del mercat, la Universitat de València presenta la primera edició del Màster en SAP ERP Controlling i Business Intelligence. Planificació, Anàlisi i Control de Gestió. Dirigit principalment a titulats en Administració i direcció d’empreses, Economia, Enginyeries i titulacions afins, el màster té com a objectiu dotar als estudiants dels requeriments tècnics necessaris per a aconseguir superar l’examen de certificació SAP específic del mòdul de costos.

Mercedes Barrrachina i Vicente Ripoll, directors del màster i professors del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València, destaquen el valor d’especialització d’aquest màster en l’àrea de ERP Controlling així com en el de Business Intelligence. «Un altre dels valors afegits del màster són les pràctiques, de 6 mesos de durada, que permetran als estudiants treballar mà a mà amb consultors sènior SAP de diverses organitzacions que treballen amb aquest sistema integral de gestió», apunten els directors del màster.

«Fa cinquanta anys els departaments d’administració i control eren enormes. Ara es poden controlar amb dos, tres o quatre persones, depenent de la grandària de l’empresa, gràcies a sistemes de control com SAP», assenyala Federico Terrés, consultor del Grup Sothis S.A, empresa col·laboradora del màster. «Hi ha molts sistemes de gestió integral, però SAP és capdavanter a nivell mundial d’aplicacions en termes de software», afirma el consultor. Empreses com a Coca Cua, Porcelanosa, Verdifresh, Hero o Roche van incorporar aquest sistema de gestió integral.

Més informació:
Màster en SAP ERP Contolling i Business Intelligence. Planificació, Anàlisi i Control de Gestió

Notícia publicada 26/05/2014