Inici / Notícies
NOTíCIES

Nous models empresarials i les últimes tècniques en medicina, entre els nous postgraus

La internacionalització empresarial, les noves tecnologies, els nous models de negoci, la violència familiar i les últimes tècniques en camps de la medicina com l’oftalmologia, l’odontologia o la vigilància intensiva seran les matèries d’alguns dels nous 122 cursos de postgrau i d’especialització que la Universitat de València ha aprovat per al curs 2014/15, el que representa un 32 per cent de l’oferta total, que ascendeix per al pròxim any a 373 cursos.

Cada any, la Universitat de València, proposa un gran nombre de cursos sobre noves matèries per a donar resposta a les necessitats del mercat professional, tal com explica Nanda Requena, directora del Departament de Formació d’ADEIT, entitat gestora de l’oferta de postgrau propi de la Universitat de València.

La salut, l’àrea amb més novetats
L’àmbit de la salut és el que acapara el major nombre de novetats, amb un 26 per cent dels cursos que celebraran la seua primera edició el pròxim curs. Entre ells, destaca l’organització de màsters sobre odontologia restauradora i endodòncia, cirurgia oral, oftalmologia molecular i genètica, malalties infeccioses en vigilància intensiva, suport respiratori i ventilació, qualitat farmacoterapéutica i seguretat del pacient, recerca i tractament del dolor, acupuntura i trasplantament hematopoyético. A més d’aquests màsters, també celebraran la seua primera edició cursos de menor durada, com a diplomes i certificats, sobre aquests i altres temes com la farmàcia veterinària o la patologia de la columna vertebral.

La direcció i gestió empresarial és l’àrea que segueix de prop a la de salut, amb un 20 per cent del total de nous cursos. En aquest camp, s’abordaran noves temàtiques relacionades amb el desenvolupament directiu i els nous models de negoci, les habilitats directives, l’adreça de logística integral, les noves tecnologies i els nous models de negoci en turisme o la internacionalització de l’empresa.

El 32 per cent dels postgraus aprovats realitzaran la seua primera edició aquest curs acadèmic
 La visió territorial i sostenible del desenvolupament i la descentralització, la gestió pública i la participació ciutadana i la violència familiar seran els temes de tres dels nous màsters de l’àrea de Jurídic i Social, que agrupa al 18 per cent dels nous postgraus per a 14/15. A més, en aquest àmbit temes de tanta actualitat com l’estrangeria i la nacionalitat, la mobilitat internacional dels treballadors, la liquidació de la societat de guanys i els drets dels animals seran matèria de nous cursos.

De la resta d’àmbits, destaca el llançament de màsters de qüestions tan diverses com el primer màster en videojocs i educació, sobre els factors psicològics en les actuacions policials, de nanotecnologia en la indústria o d’entrenament en adults majors.

Tota la informació d’aquests cursos en:
Postgrau 2014/2015 

Notícia publicada: 06/10/2014