Inici / Notícies
NOTíCIES

El professorat potenciarà les seues competències per a motivar en l’aula

Professorat universitari i d’ensenyança secundaria participarà en l’Escola MOTIVEM, una iniciativa que compleix la seua vuitena edició i que engloba altres activitats com els Premis MOTIVEM.

Professorat universitari i d’ensenyança secundaria participarà en l’Escola MOTIVEM, una iniciativa que compleix la seua vuitena edició
L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és motivar als estudiants per a què puguen arribar a ser emprenedors en l’acompliment de la seua trajectòria formativa i, posteriorment, professional. Entenent-se emprenedoria no solament com l’èxit empresarial, sinó com una actitud oberta a la innovació i a la generació de noves idees orientades a la satisfacció de l’interès general i de la pròpia satisfacció personal. Aquesta edició ha sigut la primera que incorporarà professorat d’ensenyança secundaria.

Durant aquesta setmana es tractaran aspectes relacionats amb l’emprenedoria tals com el Design Thinking, les eines bàsiques a utilitzar en l’aula per a motivar l’actitud emprenedora en l’alumnat, la importància del treball en equip i de la comunicació.

A l’acte d’inauguració de l’Escola MOTIVEM van assistir Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, que va subratllar que ser emprenedor «no és sempre una qualitat que s’adquirisca per naturalesa, sinó una aptitud que s’inocula a les persones per a què la societat tinga un futur millor». Per la seua banda, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, li va donar importància a «corregir la visió general que la universitat genera parats» ja que «cada vegada és major l’esperit emprenedor entre l’alumnat universitari i és de vital importància saber transmetre-ho adequadament».

Notícia publicada: 11/07/2016