Inici / Notícies
NOTíCIES

Adaptació de lents, patologia ocular i cataractes, temes de màsters en la Universitat

La Universitat de València continua apostant per la recerca en optometria i per açò, un any més, llança el Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular, el Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte i el Màster Propi en Cirurgia Refractiva i de Cataractes. Tres màsters que donen resposta a la necessitat formativa en l’àmbit optomètric i d’òptica que la societat demanda en els centres sanitaris.

En paraules del director del Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte, el professor del Departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió, Alejandro Cerviño, aquests màsters responen a una necessitat social i professional, complementant la formació de grau en tres disciplines altament especialitzades i amb una demanda cada vegada major. Els enormes avanços experimentats en els últims anys en les tecnologies, dissenys i tractaments aplicats a l’ull i la visió fan de la formació continuada i l’especialització un requisit  indispensable per a un exercici professional responsable.

Atenció Optomètrica al Pacient
El Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular, dirigit pel professor del Departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió, Álvaro Pons, té com a principal objectiu conèixer les condicions patològiques amb afectació ocular més prevalents en la societat desenvolupada, els seus efectes visuals i avaluar correctament la pèrdua brusca de visió, el protocol d’atenció optomètrica i la interpretació dels resultats obtinguts.

Adaptació Avançada de Lents de Contacte
A través del Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte, l’alumnat coneixerà els nous materials i dissenys complexos de lents de contacte, les situacions en les quals la seua adaptació està indicada, com realitzar aquesta, quins són les característiques del candidat, com detectar les complicacions i la millor manera d’abordar-les.

Cirurgia Refractiva i de Cataractes
Amb l’objectiu de conèixer els diferents tipus de procediments quirúrgics refractius i de cataracta, de tots els tipus d’implants refractius existents i les seues característiques, de la tecnologia involucrada en aquests processos i la seua avaluació es presenta una nova edició del Màster Propi en Cirurgia Refractiva i de Cataractes, dirigit pel catedràtic del Departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió, Robert Montés.

Aquests cursos, que tenen preinscripció oberta, s’imparteixen on-line i compten amb el reconeixement de la Universitat de València.

Més informació i inscripcions en:
Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular

Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte

Màster Propi en Cirurgia Refractiva i de Cataractes

Notícia publicada: 06/10/2016