Inici / Notícies
NOTíCIES

Assisteix a DreamHack, el major festival d’esports electrònics a Espanya en Fira València

L’empresa del nostre Patronat, Fira València, acollirà el major festival d’esports electrònics a Espanya, DreamHack, una oportunitat de gaudir dels videojocs i els esports en primera persona. Per a això, s’ofereix un descompte del 15% en comprar la teua entrada. DreamHack se celebrarà en Fira València del 5 al 7 de juliol.

Usa el codi UV15 en comprar la teua entrada i aprofita aquesta oportunitat de visitar el major festival de esports a Espanya
DreamHack València és el major festival d’esports electrònics a Espanya i una de les LAN Partys més importants, reunint enguany 3000 participants que conviuran junts durant 4 dies gaudint de les millors condicions per a gaudir de la seua afició favorita. DreamHack no és sol una LAN Party i és per això que més de 50.000 visitants passaran per Fira València per a viure una experiència única amb la possibilitat de gaudir de les millors competicions internacionals, la visita de grans influencers com Wismichu o TheGrefg i la possibilitat de provar les últimes novetats tecnològiques i de videojocs en la Zona Expo. A més, DreamHack té també una gran varietat gastronòmica amb la seua zona de FoodTrucks situats dins del propi esdeveniment.

Aprofita aquesta oportunitat de poder adquirir les teues entrades amb un 15% per a gaudir de l’esdeveniment d’una forma exclusiva. Usa el codi UV15 en comprar la teua entrada i aprofita aquesta oportunitat de visitar el major festival de esports a Espanya.

Més informació: https://dreamhack.es/wp-content/uploads/2019/06/ADEIT.html