Inici / Notícies
NOTíCIES

GH Induction i Embotits Martínez s’incorporen al Patronat de la Fundació ADEIT de la UV

L’empresa Embotits Martínez s’ha incorporat al Patronat de la Fundació ADEIT al costat de GH Induction. Ho han fet durant la reunió del Patronat celebrada en ADEIT, fundació depenent de la Universitat de València que té com a objectiu fomentar la cooperació universitat-empresa.

Amb aquestes incorporacions, ja són vint les empreses que formen part del Patronat d’ADEIT, en el qual, a més, participen representants de la societat civil i de la Universitat de València, a través de la seua Consell Social.

Ja són vint les empreses que formen part del Patronat d’ADEIT, en el qual, a més, participen representants de la societat civil i de la Universitat de València, a través de la seua Consell Social

La reunió del Patronat d’ADEIT ha comptat amb la presència del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, de la rectora, Mavi Mestre, així com del president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, qui ha agraït el suport de totes les empreses del Patronat que recolzen la labor d’ADEIT i contribueixen a fer possible la transferència de coneixements a la societat. Banc Sabadell, Banc Santander, Bankia, Caixa Bank, Càmera València, Coca-cola, Consum, Dacsa, Dulcesol, Embotits Martínez, Emivasa, Fira València, Fundació Bancaixa, GH Inducció, Grup Ubesol, Mercadona, Pavasal, RNB Cosmètics, Stadler i Umivale són les vint empreses del Patronat d’ADEIT, referents en els seus sectors.

Fer realitat el vincle entre la Universitat i l’empresa
Per a la directora corporativa de Relacions Institucionals d’Embotits Martínez, Leonor Saiz, que la seua empresa forme part del Patronat d’ADEIT suposa «fer realitat el vincle entre la Universitat i l’empresa, amb el compromís de participar activament en què l’economia de la nostra Comunitat i del nostre país es base en el coneixement, generant transferència i aplicant aquest coneixement com a font de competitivitat».

Embotits Martínez es dedica a la producció i distribució cárnica i d’embotits. Col·labora amb els principals proveïdors nacionals per a garantir la màxima qualitat dels seus productes, a més de ser interproveedor de Mercadona. Fabrica a l’any més de 35 milions de quilograms de producte i compta amb tres centres productius a València en els quals treballen 350 persones.

D’altra banda, GH, empresa pionera en l’àmbit de la cooperació universitat-empresa, va ser una de les primeres empreses a incorporar-se al Patronat d’ ADEIT en 1990. Després d’un breu període d’absència, ha tornat a formar part del Patronat d’ADEIT. Per al director general de GH Induction, Vicente Juan Martínez, ADEIT és «el millor instrument que tenim per a acostar-nos a la Universitat i tractar d’integrar aqueix coneixement en coses pràctiques».

Aparicions en mitjans de comunicació
 

Notícia publicada: 22/03/2018