Inici / Notícies
NOTíCIES

L’empresa del Patronat de ADEIT Dacsa Group presenta la seua nova pàgina web

L’empresa del nostre Patronat, Dacsa Group, llança la seua nova pàgina web amb l’objectiu d’oferir una millor experiència als seus usuaris i clients, d’una forma més atractiva i adaptada a la seua nova identitat corporativa. La nova pàgina web es pot consultar en www.dacsa.com.

Dacsa Group és un grup industrial dedicat al desenvolupament d’Ingredients Alimentaris i compta amb tres àrees de negoci: Mòlta d’Arròs, Mòlta de Dacsa i Solucions Alimentàries i compta amb reconegudes marques d’arròs. Dacsa Group és l’empresa líder a Europa en mòlta seca de dacsa i és un reconegut productor d’arròs a Espanya i Portugal. Dacsa Group opera nou plantes de producció distribuïdes en sis localitzacions diferents a Europa i compta amb més de 500 empleats.

L’any 2018 van llançar la seua nova imatge corporativa i aquest nou espai online segueix en la línia de reforçar l’ADN de l’empresa, en la qual els valors queden reflectits a través d’aquesta nova via de comunicació. Aquesta nova web té un disseny més dinàmic i visual i permet conéixer a fons el grup industrial.

Aquest llançament s’emmarca en el procés de transformació en el qual es troba actualment la companyia, en aquesta nova web es poden consultar totes les seues plantes de producció, així com les oficines de representació que el grup industrial té per tot el món.

Aquesta nova web està dissenyada i adaptada tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils i tablets, millora l’experiència d’usuaris i clients i permet conéixer més a fons tots els productes dels quals disposa la companyia. Gràcies a aquesta nova eina, és molt més senzill estar al dia de totes les novetats de Dacsa Group i el seu sector. Dacsa Group reafirma així un dels seus valors; que és el compromís en l’atenció al client d’una forma més senzilla i intuïtiva.

Més informació: https://www.dacsa.com/es/

Notícia publicada: 05/05/19