Inici / Notícies
NOTíCIES

Pilates i Kinesiología per a fisioterapeutes, nous cursos d’ADEIT

Facilitar als alumnes els coneixements, actituds i habilitats que contribuïsquen a la capacitació per a impartir sessions personalitzades i en grup del Mètode Pilates és l’objectiu d’un nou curs pràctic que organitza ADEIT, en col•laboració amb el Màster en Valoració, fisioteràpia i Readaptació en l’Esport de la Universitat de València.

Dirigit pel professor de Fisioteràpia de la Universitat de València i director del màster Francisco Selva, aquest curs capacitarà als fisioterapeutes per a poder impartir classes de Pilates en estudis professionals. A més, com explica el doctor Francisco Selva, amb aquest curs, els fisioterapeutes podran dissenyar programes de tractament fisioterapeutic «més eficaços i concordes amb la patologia del pacient».

«La formació de fisioterapeutes en el Mètode Pilates és cada vegada més demandada, essencial per a combinar la correcta evolució de la lesió amb exercicis adequats que ens ajuden a rehabilitar, readaptar i millorar possibles descompensacions musculars», remarca Selva.

Amb aquestos cursos, els fisioterapeutes podran dissenyar programes de tractament fisioterapeutic «més eficaços i concordes amb la patologia del pacient»
El curs, amb 120 hores de durada, s’impartirà els dissabtes durant el mes d’abril (19 i 26), maig (10, 17, 24 i 31) i juny (7, 14, 21 i 28) en horari de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18 hores.

Kinesiologia per a fisioterapeutes
Un altre dels cursos que també es realitzarà en el marc d’aquest màster és formació específica de Kinesiologia aplicada per a fisioterapeutes. En aquest sentit, Selva explica que una de les dificultats que més preocupa als fisioterapeutes és «posseir unes tècniques manuals d’avaluació precises que ajuden a determinar millor el procés patològic de la persona». Per aquest motiu aquesta formació, que s’impartirà a partir del mes de maig en la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València, siga «fonamental» perquè els fisioterapeutes dirigisquen millor el seu diagnòstic i el seu posterior tractament.

Més informació i inscripció:
Formació del Mètode de Pilates per a fisioterapeutes
Formació Completa de Kinesiologia aplicada per a Fisioterapeutes
Màster en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l’Esport