Inici / Notícies
NOTíCIES

Innovació i sostenibilitat, noves opcions de postgrau en l’àrea de Gestió Empresarial

Enguany, l’àrea de Direcció i gestió Empresarial afig nous títols de postgrau propis que ajuden als qui s’especialitzen a decidir com enfocar un aspecte determinat com és la innovació, la sostenibilitat o la reputació dins de l’empresa. És el cas del Certificat Universitari en Adreça de la Innovació en l’Empresa Global, el Certificat Universitari en Gestió de la Reputació Corporativa o el Certificat Universitari en Gestió Cívica de l’Empresa: un enfocament de Responsabilitat Social i Sostenibilitat.

36 títols propis formen el conjunt de l’oferta de l’Àrea de Direcció i gestió Empresarial aquest curs acadèmic.

Conscient de la demanda en la formació sobre competències relacionades amb el lideratge, enguany la Universitat de València també llança el Màster Propi en Alta Adreça, Lideratge i Govern Corporatiu, així com el Diploma d’Especialització en Alta Adreça i Estratègia i l’Expert Universitari en Lideratge i Competències Directives.

36 títols propis formen el conjunt de l’oferta de l’Àrea de Direcció i gestió Empresarial aquest curs acadèmic. Un any més, l’alumnat té la possibilitat d’especialitzar-se a través del Màster Propi MBA Junior-EDEM que compleix 13 edicions, del Màster Propi en Gestió del Talent, que compleix deu, o del Màster Propi en Gestió de l’Opinió Pública: Avaluació, Interpretació i Ajuda en la Presa de decisions. Enquestes i Sondejos, Mitjans de comunicació i Noves Tecnologies que compleix set.

L’àrea de Direcció i gestió Empresarial
L’oferta 2018/19 de títols propis de postgrau compta amb un total de 298 cursos dividits en nou àrees. L’àrea de Salut, un any més, acumula el major nombre de títols, 127. Seguit de Psicologia amb 49, i Direcció i gestió Empresarial, amb 36. A més, s’ofereixen cursos en altres camps com a Jurídic i Social que conté 26; en Ciències i Tecnologia hi ha 21; 18 en l’àrea de Ciències de l’Educació; 16 en Humanitats; tres en Activitat Física i Esport i dues Seguretat, Salut i Medi ambient.

Notícia publicada: 13/04/2018