Inici / Notícies
NOTíCIES

250 nous postgraus propis de la Universitat de València adaptats al món professional

La Universitat de València ofereix 250 cursos de postgrau propis per al pròxim curs 2020/21, quasi el 50 per cent s’impartiran on line, un 12 per cent més que el curs passat. Aquests postgraus donen resposta a les necessitats formatives actuals amb cursos en totes les àrees de coneixement.

En modalitat on line, presencial o semipresencial i amb postgraus de diferent duració amb màsters, diplomes o certificats
De diferent duració, des de màsters, diplomes i certificats, aquests cursos abasten les branques de Salut, amb una representació de quasi un centenar de cursos, fins a les àrees de Jurídic i Social; Psicologia; Direcció i Gestió Empresarial; Ciències de l’Educació; Humanitats; Ciència i Tecnologia; o Activitat Física i Esport.

Del total de l’oferta formativa especialitzada un gran percentatge de cursos són postgraus de reconegut prestigi i trajectòria com el Màster Propi en Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca, amb més de 20 edicions; el Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives; o el Diploma d’Especialització en Metodologia i Didàctica de l’Espanyol com a Llengua Estrangera.

Però, a més, l’oferta també compta amb quasi 50 cursos de primera edició que naixen per a donar resposta a les demandes actuals del mercat professional i d’especialització, amb cursos com el Diploma d’Especialització en Teràpies CAR-T per a Farmacèutics Hospitalaris i Hematòlegs; el Màster propi en Viticultura, Enologia i Olivicultura; o el Màster Propi en Tractament dels Trastorns d’Ansietat i Estrés, entre altres.

Consulta tota l’oferta de Postgraus Propis 20/21 en:
https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia