Inici / Notícies
NOTíCIES

35 opcions d’especialització de postgrau en Humanitats i Ciències de l’Educació en la UV

Periodisme, Filologia, Traducció, Filosofia, Educació Infantil, Primària i Secundària són algunes de les titulacions que ens vénen al capdavant quan pensem en l’àrea d’Humanitats i Ciències de l’Educació. Enguany, els graduats tindran l’oportunitat d’especialitzar-se en els dos àmbits en una oferta que aglutina un total de 35 cursos de postgrau propis de la Universitat de València.

L’oferta conté 35 títols de postgrau propis d’ambdues àrees: 18 d’ells són a distància, 16 són presencials i tan sol 1 és semipresencial

El Màster Propi en Literatura Comparada i Crítica Cultural i Diploma d’Especialització en Metodologia i Didàctica de l’Español com a Llengua Estrangera són les apostes més fortes de l’àrea d’Humanitats; mentre que en l’àrea de Ciències de l’Educació ho són el Màster Propi en Detecció, Diagnòstic i Intervenció Educativa en Estudiants d’Altes Capacitats i l’Expert Universitari en Tècnic en Accions Formatives en Entorns Laborals.

En el cas d’àrea d’Humanitats, l’oferta aconsegueix els 20 cursos mentre que en la de Ciències de l’Educació, 15. De tots ells, 13 són diplomes d’especialització, 11 màsters, 8 experts universitaris i 3 certificats universitaris. Així mateix, 18 són a distància, 16 són presencials, i 1 d’ells semipresencial. L’Expert Universitari en Oci i Joc: Disseny de Projectes en Entorns Educatius d’Oci i Temps Lliure i Risc d’Exclusió Social i Expert Universitari en Llengua i Escriptura de l’Antic Egipte són alguns dels quals s’estrenen enguany.

Així mateix, les persones interessades trobaran altres títols encaminats a la resolució de problemes i treball en l’aula com el Màster Propi en Rendiment, Abandó i Fracàs Escolar així com el Màster Propi Acció Tutorial en Centres Escolars i el Diploma d’Especialització de Teatre en l’Educació: Pedagogia Teatral.

Altres àrees d’especialització
Al seu torn, la Guia de Postgrau de títols propis de la Universitat de València ofereix especialització en altres 7 àrees com són Direcció i gestió Empresarial, Jurídica i Social, Psicologia, Salut, Seguretat i Salut i Medi ambient, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport amb un total de 315 títols entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert enguany.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-18

Notícia publicada: 07/06/2017