Inici / Notícies
NOTíCIES

El Ministeri d’Afers exteriors ofereix més de 200 pràctiques en ambaixades per a aquest estiu

Aquest estiu, els estudiants de la Universitat de València tindran l’oportunitat de fer pràctiques en ambaixades, consolats i representacions espanyoles en la major part de països del món. Una vegada més, el Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació (MAEC) ofereix pràctiques en aquests organismes, en el marc del Conveni de Col·laboració subscrit amb la institució pública valenciana.

Les ofertes van dirigides a l’alumnat de titulacions com a Ciències Polítiques, Econòmiques, Dret, Sociologia, Humanitats, Relacions Internacionals, Informàtica, Ciències de la Comunicació o Traducció, entre unes altres
És així com els estudiants tindran l’oportunitat de completar la seua formació a través d’un període de pràctiques no remunerades en aquests organismes. Les ofertes de pràctiques van dirigides a l’alumnat de titulacions com a Ciències Polítiques, Econòmiques, Dret, Sociologia, Humanitats, Relacions Internacionals, Informàtica, Ciències de la Comunicació o Traducció, entre unes altres.

El total de places es divideix en dues: 81 en Ambaixades i Representacions Permanents i 120 en Consolats Generals. La Universitat de València realitzarà una primera selecció entre totes les persones que es presenten i el MAEC s’encarregarà de dur a terme un segon procés selectiu entre les candidatures presentades per totes les Universitats amb l’examen dels seus currículums i una entrevista personal. A mitjan maig, la Universitat de València publicarà la llista de candidats finalment seleccionats.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 15 de març de 2017. Per a açò, l’alumnat ha d’emplenar un formulari i remetre-ho a: ana.garcia-sanchez@uv.es

Més informació: Pràctiques MAEC

Notícia publicada: 21/02/2017