Inici / Notícies
NOTíCIES

El Registre Mercantil oferix 45 pràctiques extracurriculares remunerades per a l’estiu

Els estudiants de la Universitat de València que vulguen conèixer el funcionament del sistema registral espanyol i l’impost de societats poden fer-lo a través de les 45 pràctiques que el Registre Mercantil de València ofereix per a aquest estiu.

Les pràctiques, que conten amb una amb una dotació econòmica de 550 euros, tindran una durada total de 222 hores i es desenvoluparan entre al 20 de juliol i el 11 de setembre en horari de 15 a 21 hores.

El període de pràctiques començarà amb una formació presencial de quatre dies de durada. Després d’ell, durant tota l’estada en el Registre Mercantil, es mantindrà una formació contínua fins a arribar a les 90 hores. Les 132 hores restants seran pràctiques.

Aquestes pràctiques extracurriculars estan dirigides específicament a estudiantes d’ADE, Ciències Empresarials, Finances i Comptabilitat, per als quals s’oferiran 15 places; estudiantes de Dret, que podran optar a alguna de les 20 places previstes; o d’ADE-Dret, per als quals es reserven altres 10 pràctiques.

Les pràctiques, que conten amb una amb una dotació econòmica de 550 euros, tindran una durada total de 222 hores i es desenvoluparan entre al 20 de juliol i el 11 de setembre en horari de 15 a 21 hores.

Entre els requisits per a accedir a aquestes pràctiques estan no haver realitzat pràctiques en el Registre Mercantil de València amb anterioritat i haver superat el 50 per cent dels crèdits de la seua titulació a data 3 de juliol de 2015.

Es tindrà en compte per a accedir a aquestes pràctiques diferents criteris com la nota mitja de l’expedient acadèmic, el nombre de crèdits superats o la distribució de places per titulacions.

En una primera fase se seleccionaran 90 estudiants dels quals, després de la formació teòrica, el Registre Mercantil de València seleccionarà a les 45 persones que finalment realitzaran la pràctica.

Podran presentar-se sol·licituds fins a dimarts que ve, 30 de juny, a les 23.00 hores a través de la pàgina web.

Notícia publicada: 18/06/2015.