Inici / Notícies
NOTíCIES

Pràctiques remunerades per a Geografia,Matemàtiques i Informàtica en la Conselleria d’Habitatge

La Universitat de València ofereix diverses pràctiques amb remuneració econòmica de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a estudiants del grau de Geografia, d’Enginyeria Informàtica i de Matemàtiques. Els aspirants d’aquesta última titulació hauran de tenir coneixements de valencià, anglès i ofimàtica per a presentar la sol·licitud.

Els alumnes rebran 600 euros mensuals durant els tres mesos en els quals realitzen les pràctiques
Les beques tindran una remuneració econòmica de 600 euros mensuals amb una durada de tres mesos. Aquestes donaran inici durant la segona quinzena d’octubre fins al 31 de desembre. El total d’hores que els alumnes han de realitzar és de 260.

En el cas del grau de Geografia, hi ha quatre places disponibles i els estudiants podran treballar o bé en el Servei de Costes en el qual duran a terme l’actualització d’informació del visor gràfic i la localització d’expedients o bé en el Servei de Coordinació Urbanística i Territorial on gestionaran el sistema d’informació urbanística a través de programes específics com gis, argis o autocad, entre uns altres, a més de treballar amb bases de dades dels documents del registre de planejament.

D’altra banda, en el cas del grau d’Enginyeria Informàtica, hi ha dos places per a que els estudiants realitzen les pràctiques en el Servei de Costes de la Conselleria. En elles, hauran de dur a terme la localització en visor Gis d’expedients de sancions i autoritzacions a més de l’actualització informàtica gràfica de visor. Així mateix hauran d’ajudar a l’engegada dels recursos per a l’administració electrònica.

En el cas del grau de Matemàtiques, solament hi ha una plaça en la qual els alumnes podran treballar dins del Servei de Mobilitat Urbana, ajudaran a supervisar el disseny, la presa de dades i l’explotació de totes les enquestes de mobilitat associades a plans de mobilitat sostenibles de la Conselleria. Així mateix, els alumnes hauran de tenir coneixements de valencià, anglès i ofimàtica.

Una vegada els estudiants s’hagen inscrit en aquestes ofertes, passaran un procés de selecció per part de la Consellería, i és la Consellería la que finalment tria a l’estudiant que finalment realitza la pràctica.

Tota la informació sobre aquestes pràctiques es poden consultar en l’apartat d‘Informació i Ofertes per Titulació d’Estudiants en la web de ADEIT

Notícia publicada: 14/10/2016