Inici / Notícies
NOTíCIES

La formació pràctica en empreses per a titulats, un pont al món laboral

Sis mesos renovables per sis més en una empresa o entitat, una dotació mínima de 660 euros mensuals i joves recentment titulats de qualsevol àrea de la Universitat de València amb ganes i il·lusió per posar en pràctica els seus coneixements.

Aquestes són les característiques del programa de Formació Pràctica en Empreses i Institucions, que gestionem des de ADEIT, per a persones titulades que han cursat una titulació a la Universitat de València.

Aquest programa millora l’ocupabilitat dels joves titulats i facilita la seua incorporació al món laboral

A més de l’experiència pràctica en l’empresa o entitat, ADEIT dóna d’alta a les persones participants en la Seguretat Social i proporciona formació en línia sobre competències transversals a les persones participants en programa, que contribueix a millorar la seua ocupabilitat i facilita la seua incorporació al món laboral.

Com poden participar empreses o entitats
Per a acollir persones titulades, les empreses o entitats han de presentar les seues ofertes en ADEIT. Per a això, han d’emplenar un formulari i, des de ADEIT, contactaran per a oferir tota la informació detallada d’aquesta iniciativa i tramitar el conveni de col·laboració.

D’altra banda, les persones titulades inscrites en el  programa poden accedir a les convocatòries obertes a través de la nostra web o bé presentar la seua pròpia candidatura en una empresa o entitat i, posteriorment, contactar amb el Departament d’Ocupabilitat d’ADEIT. 

Qui pot participar
Haver finalitzat els estudis a la Universitat de València, de grau o màster, en els últims tres anys i no superar els 30 anys són els requisits que han de complir totes les persones que vulguen realitzar una estada pràctica en empreses i entitats a través d’aquest programa. A més, algunes de les ofertes contemplen requisits específics d’idiomes.

Notícia publicada: 14/01/2021