Inici / Notícies
NOTíCIES

Pràctiques remunerades a través del programa University Junior International Entrepreneurs

La Universitat de València llança una nova edició del Programa University Júnior International Entrepreneurs (UJIE) amb tres beques per a estudiants de la Universitat de València que posseïsquen un perfil emprenedor i que estiguen matriculats en estudis de grau, màster o doctorat oficial en el curs acadèmic 18/19.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 7 de juny
A través del programa de pràctiques UJIE, tres estudiants podran realitzar pràctiques acadèmiques externes de dos mesos de durada en organitzacions d’acolliment situades fora del territori espanyol, als països elegibles del Programa Erasmus+, i relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària. L’ajuda inclou un període de formació no presencial sobre emprenedoria internacional.

Aquesta convocatòria està finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb una dotació per a cada persona beneficiària de 2.000 euros bruts.

El termini per a presentar les candidatures finalitza el 7 de juny. Les persones sol·licitants hauran de presentar el document de ‘Comunicat de Selecció Estudiant’, així com la documentació requerida en UVEmprén, on s’aporta més informació sobre la presentació de sol·licituds i les bases del programa.

Més informació i documents a aportar:
https://www2.adeituv.es/ca/practicas-en-empresas/practicas-destacadas/ujie/

Notícia publicada: 24/05/2019