Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova edició del Programa Mentors per a Emprenedors amb preinscripció oberta

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València obri la preinscripció per a una nova edició del Programa Mentors per a Emprenedors. Serà la cinquena i en ella es donaran cita empresaris i directius que col•laboraran desinteressadament amb emprenedors universitaris per a donar-los el seu suport i motivar-los en els seus projectes empresarials.

El Programa Mentors per a Emprenedors està dirigit als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, als titulats de la Universitat de València que tinguen  un projecte emprenedor o una empresa en funcionament. Es desenvoluparà els dilluns a la vesprada durant el primer semestre de 2017.

Cercar solucions de la mà de reconeguts empresaris
Aquest programa gratuït, que es realitza en la Fundació Universitat-Empresa de València, té per objectiu que els mentors aporten experiència i coneixement als emprenedors a través de sessions participatives, on es treballa en grup els problemes sorgits en la gestió empresarial, recaptant els emprenedors el coneixement dels mentors i obtenint solucions pràctiques que potencien les seues possibilitats d’èxit.

Inscripció oberta: Programa Mentors per a Emprenedors
Entrevista amb Javier Garín, director del programa

Notícia publicada: 27/09/16