Inici / Notícies
NOTíCIES

La Càtedra de Cultura Empresarial premiarà les millors idees sorgides des de l’aula

La Universitat de València, a través de la seua Càtedra de Cultura Empresarial, reconeixerà l’esperit emprenedor de professors i estudiants universitaris a través de la primera edició dels Premis MOTIVEM a la motivació emprenedora en l’aula que ha convocat per a aquest curs acadèmic i que tindran una dotació global de 9.000 euros.

Des d’ara i fins al 14 de març, els professors tindran de temps per a formar grups d’entre quatre i sis estudiants i inscriure’ls en el concurs. El termini per al desenvolupament de les idees finalitzarà el 23 de maig. La millor d’aquestes idees serà premiada amb la quantitat de 4.000 euros. A més, s’atorgaran un segon i tercer premi, amb 3.000 i 2.000 euros respectivament.

Des d’ara i fins al 14 de març, els professors tindran de temps per a formar grups d’entre quatre i sis estudiants i inscriure’ls en el concurs

L’única condició per a optar a aquests premis és que el professor que coordine el projecte empresarial haja participat en alguna de les cinc edicions que fins al moment s’han realitzat de l’Escola d’Estiu per a Professors Universitaris Motivadors de l’Esperit Emprenedor. A través d’aquesta formació, emmarcada dins de la Càtedra de Cultura Empresarial, professors universitaris de totes les àrees tenen l’oportunitat d’adquirir els coneixements necessaris per a estimular l’emprenedoria entre els seus estudiants.

La vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, ha subratllat l’aposta de la Universitat per l’emprenedoria a través de la formació del professorat, entre moltes altres accions. «Aquesta escola és important per a pal·liar la falta de formació específica sobre emprenedoria en els plans d’estudis i perquè els professors universitaris fomenten la cultura emprenedora entre els seus estudiants», ha assenyalat.

Amb aquests nous premis –segons explica el director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz– es pretén reconèixer la labor que els professors, cada vegada més, porten a terme des de les seues aules per a animar als estudiants a valorar l’autoocupació i l’engegada del seu projecte emprenedor  com una opció professional més.

Més informació