Inici / Notícies
NOTíCIES

Aquesta vesparada es lliuren els premis Universitat-Societat a la Fundació ADEIT

A les 19 hores començarà la XXII lliurament dels premis Universitat-Societat els qual organitza el Consell Social de la Universitat de València. Aquest any, el director del Museu del Prado, Miguel Falomir; la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander i la Unitat Militar d’Emergències (UME) són alguns dels guardonats.

En el cas de Falomir, serà guardonat en la secció Alumni Plus per la seua trajectòria professional i la seua vinculació directa amb la Universitat. Els premis també seran atorgats en la categoria Alumni als qui estiguen estudiant o ja hagen finalitzat els seus estudis i a més participen en algun projecte que beneficie al conjunt de la societat com en el cas de Jessica Ortega, llicenciada en Psicologia; en el de Vincent Blay doctorat en Enginyeria Química Ambiental i en el de Carolina Sanz, estudiant del grau de Turisme.

Aquesta edició la modalitat Recerca i Desenvolupament recau sobre la professora Aurora Seco del departament d’Enginyeria Química per la seua col·laboració amb l’empresa Aqualia

La Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander ha sigut premiada enguany en la categoria Càtedres Institucionals o d’empresa de la Universitat de València. Aquesta secció, nova enguany en els Premis Universitat-Societat, naix per premiar a aquelles càtedres que destaquen especialment pel seu suport a un àrea i amb la qual existisca una vinculació real des de la Universitat de València. El premi a la Trajectòria de Col·laboració ha recaigut en la Unitat Militar d’Emergències (UME) que té un conveni de col·laboració amb la institució pública amb la qual es possibilita que els estudiants puguen realitzar pràctiques, activitats i cursos que milloren la seua formació. Així mateix, el Consell Social a través de la modalitat Recerca i Desenvolupament premia accions i projectes de col·laboració en R+D entre grups de la Universitat i de l’empresa dels quals resulte una relació model de cooperació. En aquesta edició serà Aurora Seco del departament d’Enginyeria Química la qual serà premiada per la seua col·laboració amb l’empresa Aqualia.

El Consell Social també premía a diferents docents de la Universitat; enguany, seran cinc de diferents departaments de la institució els que arrepleguen el guardó

També seran guardonats docents de la Universitat en la modalitat Excel·lència Docent com és el cas de Vicente Cerverón, professor titular d’Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE); de Javier Molina, professor titular de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri; de Mª Antonia Noguera, professora titular de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia; de Margarita Parra, catedràtica Química Orgànica de la Facultat de Química; i de Rosario Serra, professora titular de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració de la Facultat de Dret.

Notícia publicada: 29/01/2018