Inici / Notícies
NOTíCIES

IVI, FEMEVAL i el Banc Sabadell se sumen al programa de Mentors de la Universitat de València

Luis Saurat, director general de IVI; Alejandro Soliveres, secretari general de FEMEVAL i Ramon Reche, director general del Banc Sabadell a València s’han sumat al programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Un cicle que va iniciar ahir la seua marxa de 2017 en un acte en el qual membres de la Càtedra van acompanyar a mentors i mentorizats en la seua primera presa de contacte. Aquest programa, únic en el seu gènere, aconsegueix reunir a grans empresaris valencians que exerceixen de mentors invertint el seu temps i coneixements per desenvolupar tot el potencial dels projectes emprenedors seleccionats.

Els tres nous mentors van mostrar la seua satisfacció per poder sumar-se a aquesta iniciativa. Saurat va obrir la porta al intraempendimiento dins d’una gran organització, com és el cas de IVI; Soliveres va descobrir als emprenedors la importància de comptar amb una gran organització darrere de qualsevol projecte emergent i Reche va recordar l’existència de diverses fórmules de finançament per a aquest tipus de projectes.

Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat, no va voler deixar passar l’oportunitat per a dir als alumnes que han de comprometre’s al màxim amb aquest curs, «el món és vostre, tingueu-ho clar», va concloure
Carlos Pascual, president de la Càtedra, va manifestar en les seves paraules de benvinguda a mentors i mentorizats que per a aquesta edició «s’han incorporat aquelles novetats que els propis alumnes d’anys anteriors ens van manifestar com són: augmentar la durada del programa i establir un sistema de treball en equip. A més, aquest any hem seleccionat projectes que estan en un punt de desenvolupament més avançat el que contribueix al fet que el programa guanye en eficàcia». No va voler deixar passar l’oportunitat per dir als alumnes que han de comprometre’s al màxim amb aquest curs «el món és vostre, tingueu-ho clar», va concloure.

Per altra banda, Vicente Ruiz, president de RNB i director general de la Càtedra de Cultura Empresarial va aprofitar per expressar als presents que l’únic objectiu d’aquest programa «és el vostre èxit». I va continuar: «ací només aneu a tindre suport perquè en nosaltres aneu a trobar a qui us entenga».

Javier Garín, coordinador del cicle, va ser rotund en afirmar davant els alumnes: «teniu una oportunitat única, aprofiteu-la al màxim. Mantingueu sempre el vostre nivell d’exigència, nosaltres ens encarregarem de posar en acció les vostres idees per veure si el projecte pot portar-se en marxa».

La vesprada va acabar amb una ronda en la qual els 24 emprenedors van presentar els seus respectius projectes.

Notícia publicada: 17/01/2017