Inici / Notícies
NOTíCIES

Especialitzar-se en psicologia en la UV, la millor forma d’entendre el comportament humà

La Real Acadèmia Espanyola defineix la psicologia com la «ciència o estudi de la ment i de la conducta en persones o animals», és a dir, és a través de la psicologia com s’entén el comportament dels qui ens envolten. Per a açò comptem amb professionals de la psicologia de tot tipus: clínics, educatius, del desenvolupament, experimental, social, organizacional, esportius, forenses i criminalísticos, sexólogos, neuròlegs i psiquiatres. Tots ells han necessitat una formació específica en cadascun d’aquests camps.

L’àrea de Psicologia conté 48 cursos en total:  30 són títols a distància, 15 són presencials i tres semipresencials
L’oferta de postgraus propis en l’àrea de Psicologia d’enguany, l’oferta de postgraus propis en l’àrea de Psicologia d’enguany, conté una àmplia oferta amb formació en diferents àmbits de coneixement per a professionals d’aquest sector. El Certificat Universitari en Dislèxia Evolutiva: Conceptualització, Avaluació i Intervenció, l’Expert Universitari en Intervenció amb Famílies en Risc i en Menors amb Conducta Antisocial i el Diploma d’Especialització en Gestió de les Emocions en l’Escola, la Família i les Organitzacions són alguns exemples d’aquesta diversitat.

L’àrea de Psicologia conté 48 cursos en total: 8 certificats universitaris, 5 diplomes d’especialització, 16 d’expert universitari, 19 màsters propis. De tots ells, 30 són títols a distància, 15 són presencials i tres semipresencials. El Master Propi en Intervenció en les Dificultats de l’Aprenentatge així com el Master Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica: Estratègies Actuals d’Intervenció es consoliden com els cursos més longeus amb més de 20 edicions que els recolzen.

Més de 300 cursos en tota l’oferta de postgrau
L’àrea Jurídica i Social, Humanitats, Ciències de l’Educació, Gestió Empresarial i Adreça d’empreses, Seguretat i Salut i Medi ambient, Salut, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport són les que componen tota l’oferta de l’oferta de títols propis enguany de la Universitat de València amb un total de 315 entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-2018

Notícia publicada: 13/06/2017