Inici / Notícies
NOTíCIES

Dificultats i conflictes en les relacions familiars: la psicoteràpia com a recurs

Quins són els principals trastorns en la infància i l’adolescència i quins són els seus fonaments teòrics bàsics? Com abordar el treball amb famílies en el sector públic i en el privat? Com s’avalua en contextos familiars i subgrups?

Amb l’objectiu de formar a professionals de la Psicologia, de la Filosofia, de les Ciències de l’Educació o professionals de l’àmbit de la Salut, la Universitat de València presenta una nova edició del títol d’Expert Universitari en Psicoteràpia Infantojuvenil i Familiar. Una formació de postgrau de curta duració, de març a juny, de caràcter presencial.

Aquest títol de postgrau aporta coneixements de caràcter teoricopràctic en dos de les principals àrees de la Psicologia: la Psicologia de l’Educació, a partir de l’aprenentatge de les funcions d’avaluació, intervenció i orientació en infància i adolescència per a atendre els pares i famílies; i la Psicoteràpia i la Psicologia Clínica,a través del desenvolupament de tècniques i estratègies per a l’avaluació i intervenció en trastorns clínics i en diferents àrees dels cicles vitals.

Més informació: Expert Universitari en Psicotepia Infantojuvenil i Familiar

Notícia publicada: 10/01/2021