Inici / Notícies
NOTíCIES

El nou paradigma de l’empresa del segle XXI, conferència inaugural de Qui pot ser empresari?

Adolfo Utor, president de Baleària i director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial, serà l’encarregat d’inaugurar la 19ª edició de Qui Pot Ser Empresari? Per a això, donarà una conferència sota el títol Nou paradigma de l’empresa del segle XXI: Els objectius de desenvolupament sostenible, un mar d’oportunitats. Una conferència oberta al públic que s’impartirà aquest dimarts, 14 de novembre, a les 19 hores, a la Fundació ADEIT.

La conferència inaugural de Utor serà oberta al públic i es importartirá aquest dimarts a les 19 hores en la Fundació ADEIT
Utor va ser un dels impulsors de Baleària en 1998, empresa que s’ha convertit en líder del transport marítim de passatgers i càrrega. Baleària uneix diàriament les Illes Balears i Ceuta i Melilla amb la península i té presència en cinc països: opera en el nord d’Àfrica (el Marroc i Algèria) i en el Carib (EUA i les Bahames), zones en les quals explica a més amb un pla d’expansió.

D’aquesta manera, els participants d’aquesta edició de Qui Pot Ser Empresari? tindran l’oportunitat de passar una jornada en el mar així com de visitar les instal·lacions de Baleària en el parc natural del Cap de Sant Antonio (Dènia). A més, les classes teòriques les rebran de la mà de professionals del sector de l’empresa a la Comunitat Valenciana en les quals l’alumnat podrà aprendre no solament de les experiències d’aquests sinó també sobre estratègia, finances, màrqueting, gestió de valors i persones així com sobre molts altres aspectes d’una empresa.

L’alumnat també acudirà a la seu de les empreses que participen en el programa per a veure de primera mà com funcionen. Finalment, cal destacar que el curs, amb una durada de 60 hores, es perllongarà fins a maig.

Adolfo Utor en el sector navilier
La vinculació de Utor i el sector navilier no acaba en Baleària. També presideix la Comissió de Línies Regulars de ANAVE (associació de la qual va anar president de 2009 a 2015) i forma part de l’Associació Valenciana d’Empresaris i el Consell rector de l’Associació per al Progrés de l’Adreça. A més, és fundador i directiu del Cercle d’Empresaris de Dénia i membre fundador de la Fundació Conexus.

Notícia publicada: 13/11/2017