Inici / Notícies
NOTíCIES

Què opinen els estudiants del curs Qui pot ser empresari?

«Hui hem de posar en pràctica moltes habilitats relacionades amb el que es coneix com ser emprenedor, encara que estigues treballant per a algú», assenyala Javier Botella, llicenciat en Sociologia i Ciències Socials, que va participar en la 13ª edició del curs Qui pot ser empresari?. Un curs, pioner en el foment de l’esperit empresarial en l’àmbit universitari, que presentarà el pròxim mes de febrer la setzena edició.

Hui hem de posar en pràctica moltes habilitats que tenen a veure amb el que es coneix com ser emprenedor, encara que estigues treballant per a algú.
Javier Botella
Organitzat per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, Qui pot ser empresari? és un curs gratuït de 60 hores de durada en el qual empresaris de reconegut prestigi aproximen als estudiants el món empresarial, en ocasions tan desconegut entre la comunitat universitària. «Crec que és molt positiu conèixer la part externa al que s’estudia. El curs està molt bé perquè ofereix una visió teòric-pràctica del món empresarial», apunta Víctor Borrás, llicenciat en Farmàcia i participant de l’última edició: «el curs va complir les expectatives perquè motiva empresarialment a l’alumne a través de les experiències de professionals de diferents sectors de l’empresa valenciana».

Directius vinculats a diferents àrees empresarials com Carlos Alfonso (El Corte Inglés), Fernando Pons (Importaco), Rafael Torres (Associació de Comerciants del Centre Històric de València) o Vicente Ruiz (RNB) integren la nòmina de professors de la 16ª edició d’aquest curs, amb la direcció acadèmica d’Íñigo Parra, president i conseller delegat de Vossloh Espanya. Cadascun d’ells serà el responsable d’una de les catorze sessions que donaran forma al programa, centrades en diferents àrees de negoci: màrqueting, finances, pla de negoci, recursos humans o adreça d’equip.

Dirigit a estudiants que hagen superat el 50% dels crèdits de titulacions de la Universitat de València, el curs Qui pot ser empresari? ha format a més de 600 estudiants de la Universitat de València, la qual cosa li consolida com una formació de referència perquè els futurs titulats valoren la seua capacitat emprenedora i engeguen les seues pròpies idees de negoci des de qualsevol àrea de coneixement.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 23/01/2015