Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta una nova edició del curs Qui pot ser empresari?, per a universitaris

Plantejar-se la possibilitat de crear la seua pròpia empresa i conéixer l’experiència de reconeguts empresaris que ja ho van fer és l’objectiu del curs Qui pot ser empresari?, que aquest any celebrarà la 16a edició.

Des d’ara i fins a mitjan gener romandrà oberta la inscripció a aquest curs gratuït que ha format, fins al moment, a més de 600 estudiants universitaris de diferents titulacions de la Universitat de València.

Al llarg de les 60 hores de durada, empresaris de reconegut prestigi a la Comunitat Valenciana expliquen els seus èxits i fracassos als estudiants universitaris. A més, els estudiants d’aquest curs tenen l’oportunitat d’aproximar-se a diferents aspectes relacionats amb la empresa.

L’estratègia, les finances, l’aspecte comercial i el màrqueting, les operacions i la gestió de valors i persones seran els grans blocs en els quals s’agruparan les diferents classes i conferències, que s’impartiran entre el 5 de febrer i el 5 de juny de 2015, els dijous en horari de vesprada.

A més, al llarg del curs, els estudiants tindran l’oportunitat de desenvolupar una idea de negoci, que elaboraran i presentaran en grups interdisciplinaris.

Aquest curs, que s’emmarca en la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, està dirigit pel president i conseller delegat de Vossloh Espanya, Íñigo Parra.

Per tramitar la inscripció, que pot realitzar-se on-line, cal adjuntar la fitxa d’inscripció emplenada, el curriculum vitae, l’expedient acadèmic informatiu amb la nota mitjana, una fotocòpia del DNI i una fotografia.

Informació i inscripcions en:
www.adeituv.es/ca/emprendedores

Notícia Publicada: 9/12/14