Inici / Notícies
NOTíCIES

Casos pràctics i resolucions administratives i judicials, en la 3ª edició del curs en IRPF

No fa falta ser assessor fiscal ni advocat per a voler conèixer més sobre el règim jurídic de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físicas. La Universitat de València llança la tercera edició del Certificat Universitari Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) que va dirigit tant a professionals de l’àmbit jurídic així com empresaris i a la societat en general.

El curs, sota la direcció del professor titular de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València, José Luis Bosch Cholbi, va dirigit tant a professionals de l’àmbit jurídic així com empresaris i a la societat en general
El curs, sota la direcció del professor titular de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València, José Luis Bosch Cholbi, s’emmarca dins del Màster Propi Financer i Tributari d’Assessoria Fiscal i del conveni de col·laboració subscrit amb el Ministeri d’Hisenda i Administracions públiques en matèria docent i investigadora.

Durant el curs, es duran a terme exposicions teòriques dels aspectes més bàsics de l’IRPF i de cadascun dels temes es plantejaran nombrosos exemples, casos pràctics i es comentaran resolucions administratives i judicials. Així mateix, també s’abordaran les constants reformes d’aquest impost posat que suposen canvis importants en l’Impost que és necessari conèixer, en aquest cas, de la mà dels principals especialistes en la matèria.

Alguns dels temes que també es tractaran en el curs seran l’aspecte material, personal i temporal de l’IRPF així com els rendiments del cabdal mobiliari i immobiliari a més dels sistemes de previsió social o l’estalvi previsional.

El principal objectiu d’aquest curs és proporcionar una bona formació, teòrica i pràctica, sobre l’IRPF tant a les persones que no han tingut un coneixement previ de l’impost com a aquells professionals en actiu que desitgen aprofundir en els seus nombrosos aspectes problemàtics.

Més informació en:

Certificat Universitari Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF)