Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València enforteix relacions amb IVI en matèria de Postgrau

Reproducció humana; infertilitat i el seu tractament psicosocial, metge i legal; cirurgia endoscòpica ginecològica; o el procediment de laboratori en la reproducció assistida. Són la base dels màsters que ofereix la Universitat de València en col·laboració amb l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI) i la seua Fundació. Una oferta de cursos que es veurà reforçada la seua projecció després de la passada reunió entre la Universitat de València, la seua Fundació ADEIT i IVI.

La Universitat de València oferirà a IVI un espai exclusiu per a la promoció i formació dels seus títols propis entre els quals es troben els següents cursos de postgrau: Màster Propi en Reproducció Humana; Màster Propi Sobre la Base Teòrica i Procediment de Laboratori en la Reproducció Assistida; Master Degree in the Biotechnology of Human Assisted Reproduction and Embryology; Màster Propi en Infertilitat: Aspectes Psicosocials, Metges i Legals; i el Màster Propi en Cirurgia Endoscópica Ginecológica Avançada.
 
En aquesta línia, la Universitat de València potenciarà l’expansió internacional formativa de l’IVI, principalment a Llatinoamèrica, per a rellançar l’oferta de màsters en matèria de reproducció assistida.

La reunió va comptar amb la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez; el director gerent d’ADEIT, Antonio Aracil; el director acadèmic d’ADEIT en el marc de l’encomana de gestió dels títols propis de Postgrau de la Universitat de València, Pedro Morillo; el secretari de la Facultat de Medicina, Luis Aparicio; el director de la Fundació IVI, Nicolás Garrido; i el director de Formació de la Fundació IVI, Miguel Tablado.

Amb l’objectiu d’enfortir la col·laboració entre ambdues entitats i oferir solucions de suport a la docència i a la promoció dels màsters Universitat de València-IVI, el director acadèmic d’ADEIT en matèria de Postgrau, Pedro Morillo, ha qualificat la reunió de «molt satisfactòria i fructífera» i ha subratllat la importància d’oferir aquestes «mesures de generació de valor» a l’IVI per ser un institut de recerca adscrit a la Universitat de València.

Notícia publicada: 29/06/2018