Inici / Notícies
NOTíCIES

La reunió bienal de la Societat d’Obstetrícia i Ginecologia es dóna cita en ADEIT

Els cinc grups de treball que componen la Societat d’Obstetrícia i Ginecologia de la Comunitat Valenciana s’han donat cita en la seu de la Fundación Universidad-Empresa amb motiu de la seua reunió bienal. En aquesta trobada, que enguany ha sigut organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe, s’han posat en comú les novetats i els avanços dels grups de treball d’Oncologia, Perinatologia, Endoscòpia, Sòl Pèlvic i Fertilitat Femenina dels hospitals de la Comunitat Valenciana.

Més de 130 professionals de l’especialitat de la ginecologia i l’obstetrícia s’han donat cita en aquesta reunió, una cita que «es planteja com un punt de trobada tanta en el científic, amb els avanços i intercanvi de coneixements i en la formació contínua, com en el personal, amb l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els més joves i els més veterans», apunta Mª Dolores Juliá, cap de Ginecologia de l’Hospital Universitari La Fe i organitzadora d’aquesta onzena reunió.

Antonio Cano, catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de València i cap de servei d’aqueixa especialitat en l’Hospital Clínic Universitari de València, va anar l’encarregat d’impartir la conferència extraordinària d’aquesta trobada amb una sessió sobre els aspectes d’interès en endometriosi. Des de l’organització del congrés subratllen la importància de dedicar diverses sessions a aquesta malaltia benigna que afecta a un percentatge significatiu de la població femenina i les causes de la qual encara es desconeixen amb certesa. Altres temes de rellevant interès com la cirurgia fetal intraúter, la cirurgia endoscòpica o la preservació de la fertilitat en pacients oncològiques han centrat les ponències i grups de discussió de la trobada.

Notícia publicada: 12/11/2015