Inici / Notícies
NOTíCIES

Formar a professionals en seguretat en la indústria alimentària, nou curs en la Universitat

«Els aliments que elaboren les nostres indústries són uns dels més segurs del món. Treballem perquè la població tinga unes cotes de seguretat i qualitat alimentària altíssimes. D’ací la necessitat de formar als professionals en aquests estàndards tan elevats d’innocuïtat dels aliments». Així explica Leonor Sáiz, directora de Relacions Institucionals, Externes i Comunicació del Grup Martínez, la finalitat amb la qual naix Certificat Universitari en Control i Assegurament en la Cadena Alimentària, que codirigeix al costat de Carla Soler, professora en el Departament de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de València.

Aquest certificat de postgrau de la Universitat de València, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, permetrà conéixer tots els procediments de control i assegurament de la indústria alimentària, des de l’avaluació i homologació dels proveïdors de matèries primeres, fins a la gestió de reclamacions realitzades pels consumidors, d’una manera global, treballant conceptes com el APPCC, certificats alimentaris, frau alimentari i food defense.

Davant el buit formatiu en aquest terreny, la principal necessitat, com subratlla Soler, és formar els professionals en les necessitats que, realment, té hui dia la indústria. L’entrevista completa en el següent vídeo:

Més informació i inscripcions:
Certificat Universitari en Control i assegurament en la cadena alimentària

Notícia publicada: 20/01/2021