Inici / Notícies
NOTíCIES

Seguridad, Medio Ambiente, Ciencia y Tecnología a través de 19 títulos propios de la UV

Igual que la seguretat s’ha convertit en un aspecte clau a l’hora de parlar de la cura del medi ambient també ho és la ciència per al desenvolupament de la tecnologia. Conscient d’aquesta situació, la Universitat de València llança una oferta de 19 cursos propis entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert per a les àrees de Seguretat, Salut i Medi Ambient i Ciències i Tecnologia.

De tots els cursos, cinc són diplomes d’especialització, altres cinc màsters, tres són experts universitaris i sis certificats universitaris. Així mateix, set són a distància, nou són presencials, i tres d’ells semipresenciales
Les apostes més fortes d’enguany en ambdues àrees són el Diploma d’Especialització en Gemología amb 23 edicions a les seues esquenes, el Diploma d’Especialització en Disseny i Interconnexió de Xarxes Lan i Wan amb 18, el Certificat Universitari en Aplicacions Industrials i Mediambientals en la Mesura a Distància de la Temperatura, amb 17 i finalment el Màster Propi en Encaminament, Commutació, Resolució de Problemes i Optimització de Xarxes de Dades (CCNP), amb 13.

En el cas d’àrea de Seguretat, Salut i Medi ambient, l’oferta arriba fins a 16 cursos mentre que en la de Ciències i Tecnologia, tres. De tots ells, cinc són diplomes d’especialització, altres cinc màsters, tres són experts universitaris i sis certificats universitaris. Així mateix, set són a distància, nou són presencials, i tres d’ells semipresenciales. El Certificat Universitari en Tendències Actuals en Sostenibilitat: Bioeconomía, Economia Circular i Canvi Climàtic; l’Expert Universitari en Direcció comercial i de Màrqueting en Organitzacions mitjançant Tecnologia ZOHO; i el Diploma d’Especialització en Encaminament, Commutació, Resolució de Problemes i Optimització de Xarxes de Dades són els títols més novedosos que se presenten aquest any.

D’aquesta manera, l’alumnat interessat en l’àrea de Ciències i Tecnologia també podrà realitzar el Màster Propi de Control i Gestió de Plagues així com el Màster Propi en Gestió, Tractament i Aprofitament de Residus, mentre que el de l’àrea de Seguretat, Salut i Medi ambient podran especialitzar-se a través de títols com el Màster Propi en Química Forense o el Màster Propi en Disseny, Instal·lació i Manteniment de Sistemes d’Automatització Industrial (DIMSAI).

Altres àrees d’especialització
La Guia de Postgrau de títols propis de la Universitat de València enguany també ofereix la possibilitat d’especialització en altres set àrees més com són la de Direcció i gestió Empresarial, la Jurídica i Social, la d’Humanitats, la de Psicologia, la de Ciències de l’Educació, la de Salut, i Activitat Física i Esport amb un total de 315 títols entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert enguany.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-2018

Notícia publicada: 20/06/2017