Inici / Notícies
NOTíCIES

Les dades, l’energia del segle XXI. Jornada sobre Big Data i Analítica Preventiva

Actualment tot es comptabilitza mitjançant dades. Allò en el que invertim els nostres diners, que salari vam percebre mensualment… vivim en l’era de les dades, no només econòmics, sinó en tots els àmbits del nostre dia a dia. Hi ha persones que es dediquen professionalment a la recopilació d’aqueixes dades i estan al tant de totes les novetats en el sector. La Universitat de València organitza la jornada Big Data i Analítica Predictiva: Noves oportunitats per a la indústria i la societat el dimarts 12 d’abril a les 9:30 hores en el saló d’actes de la Escola Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València.

Com expliquen els organitzadors, aquesta jornada gratuïta es planteja com l’establiment d’un punt de trobada entre proveïdors de solucions, empreses que apliquen aquesta tecnologia, empreses innovadores i investigadors.

Els temes principals de la jornada giraran entorn de la capacitat de les dades de constituir l’energia del segle XXI, l’aplicació de Big Data/Analítica Predictiva en casos d’èxit, les experiències ja esmentades i un debat sobre l’estat del sector i la seua evolució al nivell 2.0.

Experiències en el sector

Els assistents contaran amb la presència de diversos ponents influents a nivell internacional en el món del Big Data, que contaran les seues experiències de primera mà. Entre ells destaquen: Gaizka Lara, gerent de ARANCO, Javier Solsona, cap del Servei d’Innovació Turística i Relació amb les Universitat de la Agència Valenciana del Turisme i María Dimitrova, key Account Executive Wolfram Research Europe Limited.

Mes informació i inscripció gratuïta en:
Big Data i Analítica Predictiva: Noves oportunitats per a la indústria i la societat

Notícia publicada: 07/04/2016