Inici / Notícies
NOTíCIES

Les finances del comportament i els errors d’inversió, a anàlisi en un nou seminari

Els errors més comuns en la presa de decisions dels inversors individuals seran el tema central del proper seminari organitzat per la Càtedra de Finances Internacionals – Banc Santander, en col·laboració amb la Universitat de València i el Màster en Gestió Bancària. Sota el títol «Finances del comportament: Errors d’Inversió», la jornada se centrarà en les accions individuals dels mercats financers per entendre el seu comportament.

Francisco Climent, professor del departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, dirigeix aquesta jornada, que se celebrarà en la Fundació Universitat-Empresa ADEIT el pròxim 18 de desembre a les 17 hores. El seminari està dirigit als estudiants del Màster en Gestió Bancària així com a professionals en actiu i públic en general interessats en finances. 

 La jornada se centrarà en les accions individuals dels mercats financers per entendre el seu comportament

«Alguns inversors diversifiquen insuficientment les seues carteres, la qual cosa els exposa a riscos innecessaris; uns altres tendeixen a desfer-se de les seues inversions guanyadores i a mantenir les perdedores i no resultes òptim fiscalment; uns altres estan indegudament influenciats pels mitjans de comunicació, l’experiència passada o fins i tot pel lloc en el qual viuen; uns altres negocien activament i especulativament en detriment propi i uns altres ignoren els costos de les seues inversions, com les comissions de gestió dels fons, que els porta a obtenir pobres resultats a llarg termini», explica Francisco Climent, professor i director del Màster en Gestió Bancària des de l’any 2008.

Formació de referència en gestió bancària
Aquesta activitat s’emmarca en el Màster de Gestió Bancària, que aquest any ha estat seleccionat com un dels deu programes d’estudi de bones pràctiques en les relacions universitat-empresa en el camp de l’ensenyament, segons un informe coordinat per la Universitat de Cardiff i patrocinat per la Comissió Europea. El màster està dirigit a estudiants titulats en la branca d’empresa, Economia, Finances, Comptabilitat, Ciències Actuarials i Financeres, així com a professionals del sector en actiu. Amb més de 25 edicions, més de 600 estudiants s’han nodrit de la formació en finances de la mà de les principals entitats financeres espanyoles.

Més informació:
Càtedra Finances
Màster en Gestió Bancària

Notícia publicada: 12/12/2014