Inici / Notícies
NOTíCIES

Un seminari abordarà com tractar el dolor en la columna cervical de la mà de Gwendollen Jull

El tractament recomanat des del camp de la fisioteràpia posa en el centre l’avaluació del pacient i de les seues necessitats individuals i una pràctica basada en la investigació actual. A través del pròxim seminari ‘Tractament dels desordres dolorosos de la columna cervical: una aproximació basada en la investigació’ es revisaran els trastorns dolorosos de la columna cervical i les seues diferents presentacions clíniques tenint en consideració els dominis biològic, psicològic i social.

La formació està coordinada per Rafael Torres, professor de la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València i president i fundador de la Societat Espanyola de Fisioteràpia i Dolor SEFID.

Impartit per l’especialista en fisioteràpia múscul esquelètica i professora emèrita de la Universidad de Queensland (Austràlia) Gwendolen Jull, aquest seminari, organitzat  per la Societat Espanyolade Fisioteràpia i Dolor (SEFID) i la Universitat de València, abordarà el tractament de pacients amb aquestes dolències des d’una investigació multimodal.

El seminari, que té un enfocament fonamentalment pràctic, tindrà lloc del 9 al 11 de juny en la Facultat de Fisioteràpia, i abordarà l’avaluació i el tractament dels sistemes articular, neural, motor i sensorimotor i orientat a la teràpia manual i a l’exercici terapèutic.

Inscripció i més informació en:

Tractament dels desordres dolorosos de la columna cervical: una aproximació basada en la investigació

Notícia publicada: 27/05/2016