Inici / Notícies
NOTíCIES

Un seminari abordarà en ADEIT les noves perspectives en tractaments en obesitat

Abordar els trastorns de la conducta alimentària i l’obesitat serà l’objectiu d’un nou seminari que es realitzarà en ADEIT. Serà el pròxim 28 de novembre a les 9.00 hores. El seminari, presentat per la catedràtica de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, Rosa María Baños, analitzarà les noves perspectives en obesitat i els principals objectius que aborden les unitats assistencials en tractaments de la conducta alimentària en l’actualitat a Espanya.

El seminari, reconegut amb un crèdit de lliure configuració per la Universitat de València, contarà amb la conferència inaugural ‘Anorèxia nerviosa: reaprendent a menjar. Lliçons des de l’exposició i l’extinció’ de Janet Treasure, catedràtica de Psiquiatria i cap de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària de l’Institut de Psiquiatria del King’s College i del London Maudsley Hospital.

La Universitat de València també imparteix un màster i diversos diplomes sobre trastorns de la personalitat, trastorns emocionals i trastorns de la conducta alimentària
Al finalitzar, la jornada contarà amb la conferència de clausura de la catedràtica de la Universitat de València Conxa Perpiñà ‘Egodistonia i Egosintonia en els Trastorns de la Conducta Alimentària’. En aquesta conferència, la catedràtica abordarà, d’una banda, els comportaments, valors i sentiments del jo i que són coherents amb els ideals de la autoimatge de la persona, que són els comportaments egosintònics; i, per un altre, es repassaran els valors i sentiments que estan en conflicte amb aquests propis ideals, a través de l’anàlisi del terme psicològic egodistònico.

Màster en Trastorns de la Conducta Alimentària
En els últims anys s’està produint un augment important dels trastorns de la conducta alimentària, els trastorns de personalitat i els trastorns emocionals. Els trastorns de la personalitat suposen greus conseqüències físiques, psicològiques, socials i familiars, i requereixen d’un tractament multidisciplinari especialitzat. Atenent a la necessitat d’abordatge multidisciplinari que requereixen els trastorns de la conducta alimentària i els trastorns de la personalitat, la Universitat de València imparteix un màster i diferents diplomes sobre aquesta temàtica. Molts d’aquests diplomes, que s’imparteixen on-line a través de l’Aula Virtual d’ADEIT, tenen la seua preinscripció oberta, ja que començaran el pròxim any 2014.

Més informació sobre la jornada:
Abordatge integral dels trastorns de la conducta alimentària i obesitat

Notícia publicada: 11/11/2013