Inici / Notícies
NOTíCIES

Experts internacionals impartiran els nous seminaris sobre Fisioteràpia en ADEIT

Les disfuncions de la columna cervical, el dolor crònic i les síndromes d’alteració del moviment d’extremitat inferior, columna cervical i cintura escapular seran els temes dels nous seminaris de Fisioteràpia organitzats per ADEIT

El doctor en Ciència de la Rehabilitació i Fisioteràpia i professor de la Vrije Universiteit Brussel a Brussel·les, Jo Nijs, la catedràtica emèrita de Fisioteràpia de la Universitat de Queensland i directora de NHMRC Centre of Clinical Research Excellence in Spinal Pain, Gwendolen Jull, o les professores de Teràpia Física en l’Escola de Medicina de la Universitat de Washington, Nancy Bloom i Shirley A. Sahrmann, seran alguns dels professionals que participaran en els quatre seminaris que ADEIT ha programat per als pròxims mesos en l’àmbit de la Fisioteràpia i que abordaran diferents temàtiques com les disfuncions de la columna cervical, el dolor crònic i les síndromes d’alteració del moviment d’extremitat inferior, columna cervical i cintura escapular.

Sota la direcció del professor de Fisioteràpia de la Universitat de València, Rafael Torres, s’han organitzat dos dels seminaris previstos per als pròxims mesos. Entre al 15 i el 18 de maig tindrà lloc en ADEIT el Curs sobre el tractament de les disfuncions de la columna cervical, impartit per Gwendolen Jull, al que seguirà, els dies 28 i 29 de juny, el seminari titulat Curs sobre el dolor crònic i la sensibilització central. Neurociencia moderna en la pràctica de la fisioteràpia: pensant més enllà dels músculs i les articulacions, que oferirà Jo Nijs.

En els mesos de juliol i setembre, es realitzaran altres dos seminaris, coordinats i dirigits pel professor de Fisioteràpia de la Universitat de València Enrique Lluch. D’una banda, entre el 3 i el 6 de juliol es realitzarà el Curs sobre Síndromes d’Alteració del Moviment d’Extremitat Inferior, a càrrec de Nancy Bloom i, ja després de l’estiu, entre el 18 i 21 de setembre, tindrà lloc el Curs sobre Síndromes d’Alteració del Moviment de la Columna Lumbar i la Cintura Escapular, que impartirà Shirley Sahrmann.

Tota la informació sobre aquests seminaris en:
Seminaris sobre Fisioteràpia