Inici / Notícies
NOTíCIES

Què pot oferir-te ADEIT si eres estudiant, professor o empresa?

Congressos, lloguer d’espais, realització de pràctiques, participació en MOTIVEM, cursos a través de l’Aula Virtual… des de la Fundació ADEIT Universitat-Empresa tenim alguna cosa que oferir-te estigues dins del estudiantat, del professorat o d’una empresa.

En el cas de ser estudiant, durant els anys d’estudi en la Universitat de València, ADEIT és l’enllaç entre la Universitat de València i les empreses i el seu primer acostament al món professional mitjançant les pràctiques curriculars i extracurriculares que gestionem. A més, també tens la possibilitat de participar en programes com MOTIVEM i Qui pot ser empresari? en els quals s’estimula la creativitat a través de la proposta d’idees que, posteriorment, poden convertir-se en un negoci. Una vegada has finalitzat els teus estudis, pots realitzar un postgrau propi, o acudir a ‘Dilluns amb Ocupació’ on les empreses donen a conèixer les seues ofertes de treball. I, una altra forma d’accedir al mercat laboral és a través de les Beques de Formació Professional Pràctica.

Si formes part del professorat, des d’ADEIT t’oferim el suport logístic per a organitzar un congrés, tant nacional com a internacional. A més, també pots llogar les nostres sales de reunions i aules així com organitzar un títol propi de postgrau, tant presencial com a online –a través de la nostra Aula Virtual- dirigint-ho o formant part del quadre docent. MOTIVEM i les pràctiques de la Universitat et donaran l’oportunitat de tutoritzar. En el cas de MOTIVEM, un equip amb idees creatives al que hauràs de ‘motivar’ i en el cas de les pràctiques, estudiants d’una titulació en les seues primeres experiències professionals. Finalment, també podràs participar en programes sobre innovació com a ‘Aula Oberta’.

I, si formes part d’una empresa, entitat o organització, podràs acollir estudiants tant en pràctiques com amb una Beca de Formació que gestionem des d’ADEIT. A més de poder presentar la teua entitat i les ofertes de treball en Dilluns amb Ocupació, també podem ajudar-te a organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment, congrés, reunió o activitat. Quant a la formació, ADEIT ofereix un servei a la carta per a millorar la teua competitivitat en el qual pots, a més, utilitzar del nostre Aula Virtual.

Més informació per aMés informació per a

Més informació per a

Notícia publicada: 26/01/2018