Inici / Notícies
NOTíCIES

La farmacoterapia i la seua sistematització per a l’atenció i el seguiment hospitalari

Comptar amb una actualització dilatada sobre les noves teràpies biològiques, amb l’objectiu que el farmacèutic estiga al dia de les diferents alternatives terapèutiques; tindre un conèixer l’aplicació de les noves tecnologies en el seguiment farmacoterapèutic, així com els criteris de selecció de fàrmacs; oferir un coneixement holístic en temes que van des de la teràpia infecciosa, les teràpies biològiques i immunodepressors, urgències i vigilància intensiva, així com la nutrició artificial o toxicologia.

Són els tres principals objectius del Màster Propi en Atenció Farmacèutica Hospitalària de la Universitat de València. Una formació de postgrau que presentarà el pròxim curs la seua setena edició i que ja compta amb sis edicions de trajectòria.

D’un any de duració, aquest postgrau és íntegrament online i el disseny del seu programa és totalment compatible amb la vida laboral. Abasta des de les teràpies biològiques i immunodepressors, les urgències i vigilància intensiva, les noves tecnologies aplicades al servei farmacoterapèutic i l’atenció farmacoterapèutica hospitalària.

Més informació: Màster Propi en Atenció Farmacèutica Hospitalària de la Universitat de València

Notícia publicada: 23/06/2020