Inici / Notícies
NOTíCIES

Silvia Leal: «Les persones innovadores són més felices i més rendibles»

«Les persones innovadores són més felices i més rendibles», així ho ha afirmat Silvia Leal, doctora i experta en innovació i noves tecnologies, en el taller de creativitat organitzat per als equips inscrits en la II edició dels Premis MOTIVEM.

Passió, enginy i tecnologia per inno-liderar van ser els eixos que van guiar la conferència de Silvia Leal. Assessora de la Comissió Europea en matèria d’agenda digital, lideratge i emprenedoria online i membre del Consell Assessor de CIONET, una xarxa d’influència del camp tecnològic, Leal va explicar als estudiants perquè era tan important aixecar-se apassionats. «El 15% de les persones que s’aixequen apassionades tenen un 35% d’èxit amb què faran», va assegurar. A més, també va destacar la importància del pensament creatiu i l’optimisme per afrontar la vida personal i laboral: «Hem de ser conscients de l’impacte psicològic que la nostra actitud causa i transmet a la resta de persones», per això –va assegurar- la passió i la motivació són molt importants per afrontar nous reptes, especialment si parlem de

projectes emprenedors.

Silvia Leal va recomanar als assistents apostar per la gestió de la diversitat de gènere dins de l’ambient laboral per incrementar la creativitat: «les persones més creatives són aquelles dones amb el costat masculí activat i aquells homes amb el costat femeniu activat», va subratllar.

Premis MOTIVEM, una iniciativa emprenedora universitària
Aquesta sessió va tindre com a objectiu formar als estudiants en el seu procés de creació d’una idea emprenedora per a la II edició dels Premis MOTIVEM.

Rosa Marín, vicerectora d’Estudis de Postgrau de la Universitat de València, va inaugurar la sessió i va destacar el valor d’aquesta iniciativa i l’esforç que estaven realitzant els equips: «L’impuls que se li està donant per part dels professors i estudiants és molt important per a la comunitat universitària». Antonio Aracil, director – gerent de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT va presentar a la ponenet i també va resaltar la capacitat d’emprenedoria de la Universitat de València a través de les activitats que realitza la seua Càtedra de Cultura Empresarial, entre aquestes, els Premis MOTIVEM.

Més informació:
II edició dels Premis MOTIVEM

Notícia publicada: 13/03/2015