Inici / Notícies
NOTíCIES

Les últimes novetats en màrqueting com Big Data o eye tracking es presentaran a València

El Big Data, és a dir, la recollida sistemàtica de dades digitals relacionats amb el consum de masses i el eye tracking o seguiment del moviment dels ulls per a estudiar la seua trajectòria com instrument de neuromarketing seran dos dels temes que es presentaran en la Universitat de València amb motiu de la 43 edició de la European Màrqueting Academy Conference (EMAC), que tindrà lloc en la Facultat d’Economia entre el 3 i el 6 de juny.

En total, es presentaran 525 ponències -d’entre els 995 treballs remesos inicialment- i 98 posters.

A més, entre les novetats que s’exposaran en el congrés, organitzat pel departament de Comercialització i Investigació de Mercats, destaca el biomarketing, és a dir l’aplicació dels biorritmos al món del màrqueting, o la tècnica coneguda com face expression, basada en la comunicació que revelen les micro expressions facials, seran altres dels temes abordats.

En total, es presentaran 525 ponències -d’entre els 995 treballs remesos inicialment- i 98 posters. Al costat d’aquests treballs basats en temes nous en el camp del màrqueting, s’oferiran altres ponències que aprofundiran en qüestions, agrupades en 21 àrees temàtiques, com la publicitat, la promoció i comunicació, el màrqueting industrial, el comportament del consumidor, la innovació en productes i serveis, la internacionalització, la gestió de la marca i els social media, entre uns altres.

Más de 800 investigadors
Més de 800 acadèmics de màrqueting i professionals de la investigació avançada de tot el món es donaran cita durant tres dies en la Universitat de València , que es convertirà en «el centre de l’intercanvi d’idees i avanços sobre màrqueting», explica el seu president, el catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Enrique Bigné. Els assistents procediran, principalment, de països europeus i nord-americans, encara que també destaca la presència d’investigadors de països com Austràlia, Brasil, o Xina, entre molts altres.

Más información:
www.emac2014.eu

Notícia publicada: 21/05/2014