Inici / Notícies
NOTíCIES

La Facultat de Dret reconeix la labor dels seus tutors de pràctiques

La Facultat de Dret ha reconegut als seus tutors de pràctiques en empreses en un acte al que han assistit prop d’un centenar dels 729 tutors que el passat any van tutoritzar les pràctiques de Dret des de les diferents entitats. L’acte, que ha tingut lloc en el Saló d’Actes de la Biblioteca Gregori Maians, ha contat amb la presència de la presidència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, María Pilar de l’Oliva, del secretari autonòmic de Justícia de la Generalitat Valenciana, Antonio Gastaldi, de la degana de la Facultat de Dret, María Elena Olmos, del degà del Col·legi d’Advocats de València, Rafael Bonmatí, del vicepresident del Consell Social i d’ADEIT, Alfonso Maldonado, i de la vicerectora d’Estudis de la Universitat de València, Isabel Vázquez.

La importància estratègica de les pràctiques en la formació dels estudiants ha estat l’aspecte més destacat durant la jornada

Tots ells van coincidir a assenyalar la importància estratègica de les pràctiques en l’aprenentatge del dret i l’estreta col·laboració existent entre tots els agents implicats en les pràctiques des de la implantació d’aquest programa en 1993.

Un de cada deu estudiants en pràctiques, de Dret
Els estudiants del grau en Dret representen una desena part del total d’estudiants de la Universitat de València que cada any realitza pràctiques en empreses i entitats. Un total

de 1.132 estudiants de Dret van realitzar pràctiques el passat curs en despatxos, empreses, Generalitat Valenciana, ajuntaments, jutjats o notaries entre altres entitats.