Inici / Notícies
NOTíCIES

Últims dies per a presentar les sol·licituds per a les Beques Santander-CRUE-CEPYME

El pròxim 15 de febrer finalitzarà el termini per a presentar les sol·licituds per a les Beques Santander–CRUE–CEPYME. Un total de 194 estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València podran gaudir d’aquestes beques a través de les quals podran realitzar pràctiques remunerades en pimes.

Aquest programa, finançat pel Banc Santander i gestionat per ADEIT, compta amb una borsa econòmica d’1.800 euros per pràctica i amb el suport i la col·laboració de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i de la Confederació Espanyola de la Xicoteta i Mitja Empresa (CEPYME). Complementar la formació dels estudiants, ampliar els seus coneixements, acostar-los a l’entorn professional i afavorir el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-li la seua inserció en el mercat laboral són alguns dels propòsits que persegueixen aquestes beques.

Les empreses interessades a participar en aquesta nova edició del programa, que es desenvoluparà entre l’1 de març i el 30 de setembre, ja poden presentar la seua sol·licitud a través de la web de ADEIT, on trobaran tota la informació del programa. Podran participar acollint a estudiants autònoms, microempreses i pimes amb menys de 250 treballadors.

YouTube Preview Image

Més informació:
https://www2.adeituv.es/practicas-en-empresas/estudiantes/becas-santander/ 

Notícia publicada: 07/02/14