Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València llança més de 250 títols de postgrau propi

Ja està disponible l’oferta de postgraus propis de la Universitat de València per al pròxim curs 2019/20: un total de 260 cursos -quasi una quarta part de primera edició- de totes les àrees de coneixement i de diferent duració (màsters, certificats, diplomes i títols d’expert). De nou, com en anys anteriors, l’àrea de Salut se situa com la de major quantitat de títols, amb 89 cursos, seguida de l’àrea de Psicologia, amb 36, i de l’àrea Jurídic i social, amb 35.

La Universitat llança 260 cursos, nou àrees de coneixement, que et permetran especialitzar-te
La Universitat ofereix també per a l’any vinent cursos que et permetran diferenciar-te en el mercat de treball en altres àrees com a Direcció i Gestió Empresarial, Humanitats, Ciències de l’Educació, Seguretat i Salut i Medi ambient, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport.

Un creixent nombre de cursos en línia
El nombre de cursos que s’ofereixen estrictament on line continua creixent any a any. El pròxim curs seran quasi un centenar, el 38 per cent del total. Quasi la meitat de postgraus s’oferiran de manera presencial i el 16 per cent restant s’impartirà de manera semipresencial.

Pots consultar tots els cursos disponibles ací: Oferta de Postgrau 2019/2020

Notícia publicada: 25/03/2019