Inici / Notícies
NOTíCIES

Adán Nieto: «La contractació pública és una eina privilegiada de regulació»

El catedràtic de Dret Penal i subdirector de l’Institut de Dret Penal Europeu i Internacional de la Universitat de Castilla-La Mancha, Adán Nieto, ha impartit l’últim dels webinars organitzats per ADEIT sota el títol ‘Compliance en l’àmbit de la gestió pública’. En ell, ens ha explicat que cada vegada té un major pes el compliance en la contractació pública. «La contractació pública és una eina privilegiada de regulació», ha afirmat Nieto.

En aquest sentit, ha subratllat que no n’hi ha prou amb desenvolupar programes de compliment en les empreses, «també les organitzacions públiques haurien de comptar, per exemple, amb sistemes anticorrupció i la veritat és que en aquest punt són molt poques les que l’han fet».

Parlem amb ell amb motiu d’aquest webinar.

Aquest webinar ha sigut coordinat per Ángeles Jareño, catedràtica de Dret Penal, i Gabriel Doménech, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de València, tots dos directors del Màster Propi en Contractació Pública i Compliance de la Universitat de València. Aquest és l’únic màster en el panorama nacional que integra tres pilars: contractació pública; dret penal; i compliance.

Notícia publicada: 13/07/2020