Inici / Notícies
NOTíCIES

Palomar: «És necessari replantejar-se el paper de les ajudes públiques»

Sota el títol ‘Subvencions i ajudes en la crisi’ ha finalitzat el segon cicle de webinars que la Fundació ADEIT ha organitzat en matèria de gestió de la contractació pública. Ho ha fet amb les intervencions de Mario Garcés, diputat en el Congrés dels Diputats, interventor i auditor de l’Estat i Inspector d’Hisenda de l’Estat en excedència, i d’Alberto Palomar, soci professional de Broseta Abogados i professor del Màster Propi en Contractació Pública i Compliance de la Universitat de València.

Palomar ha remarcat que «és necessari replantejar-se el paper de les ajudes públiques i el propi marge del dret comunitari i el seu control: la intervenció en l’economia». Ací, les principals conclusions del webinar.

 

El pròxim 7 de juliol s’impartirà el webinar gratuït ‘Gestió estratègica en temps de pandèmia: aspectes pràctics per a directius d’entitats públiques i privades’ impartit per Concepción Campos, secretària de Govern Local de l’Ajuntament de Vigo i codirectora de Xarxa Localis, i Rosa Vidal, sòcia directora de Broseta Abogados.

Notícia publicada: 30/06/2020