Inici / Notícies
NOTíCIES

Contractació pública i gestió administrativa en temps de COVID-19, nou cicle de webinars

Donar resposta a les principals qüestions que estan sorgint en matèria de contractació pública i gestió administrativa a conseqüència de la situació actual. Aquest és l’objectiu del nou cicle de webinars que ha organitzat la Fundació ADEIT de la Universitat de València.

Amb un marcat caràcter pràctic, cadascun dels quatre webinars que contempla aquest nou cicle abordarà, durant una hora i mitja de duració i al llarg de quatre dimarts successius, els aspectes més rellevants en aquesta matèria.

Amb un marcat caràcter pràctic, cadascun dels quatre webinars que contempla aquest nou cicle abordarà, durant una hora i mitja de duració i al llarg de quatre dimarts successius, els aspectes més rellevants en matèria de contractació pública i gestió administrativa.

 

La reactivació de la contractació pública serà el primer dels webinars, que tindrà lloc dimarts que ve, 19 de maig i serà a càrrec de Mª Pilar Batet, cap de Contractació de la Central de Compres de la Diputació de Castelló.

El cicle continuarà amb un webinar sobre la responsabilitat patrimonial i procés contenciós-administratiu. En aquest cas, serà Alberto Palomar, soci professional de Broseta Abogados i professor titular de Dret Administratiu de la Universitat Carles III de Madrid, qui oferirà les claus sobre aquesta qüestió dimarts següent, 26 de maig.

Com utilitzar la contractació pública per a combatre la crisi socioeconòmica generada pel covid-19. A aquesta pregunta donarà resposta, en el seu webinar del dia 2 de juny, Jaime Pintos, consultor en contractació pública, advocat i funcionari de carrera en excedència.

Finalment, Víctor Almonacid, secretari de l’Administració Local i expert en dret digital, ens acostarà a l’administració electrònica en temps de coronavirus el pròxim 9 de juny.

Tots els seminaris se celebraran entre les 17.00 i les 18.30 hores, encara que es podrà accedir en qualsevol moment posteriorment al vídeo de les sessions.

Més informació i inscripcions