Inici / Notícies
NOTíCIES

La Guia de Postgrau 2018/19, ja disponible

30.000 exemplars. Aquest és el nombre de guies de postgrau que s’han realitzat aquest any acaddèmic 2018/2019 perquè l’alumnat puga disposar d’ells en els tres campus de la Universitat -Burjassot, Blasco Ibáñez i Tarongers-, i consultar quin títol de postgrau tria per a especialitzar-se. D’aquesta manera, a més d’en tots els campus de la Universitat, l’alumnat podrà consultar aquesta nova edició de la Guia de Postgrau també en les biblioteques i en algunes oficines del Servef.

L’oferta 2018/19 de títols propis de postgrau compta amb un total de 298 cursos dividits en nou àrees. L’àrea de Salut, un any més, acumula el major nombre de títols, concretament 127. Seguit de Psicologia amb 49, i Direcció i gestió Empresarial, amb 36. A més, s’ofereixen cursos en altres àrees com la Jurídic i Social, Ciències i Tecnologia, Ciències de l’Educació, Humanitats, Activitat Física i Esport i Seguretat, Salut i Medi ambient.

En la Fundació ADEIT també hi haurà guies de postgrau en les quals consultar les possibilitats de formació que ofereix la Universitat. Així mateix, l’alumnat pot ampliar la informació de la guia a través de la web de postgrau propi de la Universitat de València.

L’oferta 2018/19 de títols propis de postgrau compta amb un total de 298 cursos dividits en nou àrees.

La preinscripció, un any més, podrà realitzar-se de manera presencial en la Fundació ADEIT situada en el centre de València així com de manera online a través de l’emplenament d’un formulació.

Més informació: Web de postgrau

Notícia publicada: 18/04/2018